Slik bruker du Utin

Koble til på nytt eller koble fra en konto

Forny tilgangen til en konto eller koble den fra Utin uten å slette innholdet på plattformen.

Før du begynner

Du trenger tillatelse til å administrere tilkoblinger og tilgang til leverandørkontoen. Kontroller planlagt arbeid og automatiseringer før du kobler fra.

Annonsetilkoblinger har en egen frakoblingskontroll. Frakobling setter ikke kampanjer på pause.
Annonsetilkoblinger har en egen frakoblingskontroll. Frakobling setter ikke kampanjer på pause.

1. Finn kontoen

Åpne Add Connections i riktig arbeidsflate. Les kontonavnet og statusen, og noter eventuell leverandørfeil som førte deg hit.

2. Koble til på nytt hos leverandøren

Bruk tilkoblingsvalget for plattformen og logg inn med identiteten som eier eller administrerer kontoen. Gjennomgå rettighetene og gå tilbake til Utin. Kontroller kontoen før du prøver mislykket arbeid på nytt.

3. Koble fra når tilgangen skal avsluttes

Velg Disconnect på riktig konto og les bekreftelsen. For annonsetilkoblinger blir kampanjer som allerede kjører hos leverandøren, ikke satt på pause eller slettet når Utin kobles fra. Administrer dem før du fjerner tilgangen.

Kontroller resultatet

Kontroller tilkoblingslisten på nytt. Ny tilkobling gjenoppretter godkjenningen, men beviser ikke at alle tidligere mislykkede handlinger er fullført.

Hvis noe ikke fungerer

Hvis tilgangen fortsatt svikter, kontroller rollen din hos leverandøren og rettighetene gitt til Utin. Undersøk usikre publiseringsresultater før du prøver på nytt for å unngå duplikater.

Neste steg

Opprett konto