Før du begynner
Dette er permanent kontosletting. Hvis du bare vil forlate en virksomhet, fjerne en tilkobling eller stoppe en automatisering, bruk den avgrensede handlingen i stedet. Gjennomgå konsekvensene for virksomheter og eierskap i slettedialogen.

1. Åpne kontoseksjonen
Bruk Account → View profile og finn Delete account. Kontroller at innloggingsidentiteten er kontoen du vil fjerne.
2. Les hele bekreftelsen
Åpne Permanently delete account og les listen over virksomheter du eier. Disse virksomhetene, arbeidsflatene, integrasjonene, innholdet og tilknyttede data slettes også. Alle medlemmer mister tilgang. Delt leverandørautorisasjon kan påvirke andre tilkoblede kontoer. Virksomheter du ikke eier blir beholdt, men medlemskapet ditt fjernes og bevarte innlegg får «Deleted user» som forfatter. Det finnes ingen gjenopprettingsperiode. Avbryt hvis en oppført virksomhet eller arbeidet i den må beholdes.
3. Bekreft først når du er klar
Kontroller det skrivebeskyttede Email-feltet, skriv Current password og velg Permanently delete account først etter å ha gjennomgått konsekvensene. Cancel lukker dialogen uten å slette kontoen.
Kontroller resultatet
Bruk sluttmeldingen og innloggingsstatusen til å kontrollere resultatet. Ikke anta at en avvist forespørsel slettet data.
Hvis noe ikke fungerer
Hvis sletting er blokkert, følg kravet om eierskap eller passord som vises. Bruk Company → Details for å fjerne bare en virksomhet eller arbeidsflate.