Utins produktoversikt
Instruksjoner for datasletting
Instruksjoner for å koble fra tilknyttede sosiale kontoer og annonsekontoer og be om sletting av kontodata.
Sist oppdatert 20. juli 2026.
Ansvarlig virksomhet
Utin er et produkt utviklet og drevet av Respiro AS. Respiro AS behandler forespørsler om sletting av data som holdes av Utin.
- Juridisk navn: Respiro AS
- Organisasjonsnummer: 922 989 451
- Registrert forretningsadresse: Almeveien 28, 0855 Oslo, Norge
Koble fra en tilknyttet konto
For å fjerne en tilknyttet sosial konto eller annonsekonto fra Utin:
- Logg inn på Utin.
- For Facebook, Instagram, Threads, LinkedIn, TikTok eller YouTube åpner du Innstillinger > sosiale kontoer og velger Koble fra for kontoen du vil fjerne.
- For Google Ads åpner du den aktuelle annonsesiden og kobler fra den valgte Google Ads-kontoen.
Å koble fra fjerner Utins lagrede legitimasjon for den kontoen og stopper fremtidig API-tilgang fra Utin. Det tilbakekaller ikke plattformautorisasjonen, sletter ikke innhold eller kampanjer som allerede er publisert på den tilknyttede plattformen, og sletter ikke alle Utin-kontoposter eller all historikk. Bruk forespørselen nedenfor hvis du vil at vi skal slette lagrede Utin-data.
Du kan tilbakekalle Utin direkte i kontoinnstillingene til den tilknyttede plattformen. Google Ads- og YouTube-brukere kan trekke tilbake tilgangen via Googles side for sikkerhetstillatelser . LinkedIn-brukere kan bruke LinkedIns innstillinger for tillatte tjenester; TikTok-brukere kan bruke TikToks innstillinger for tilkoblede apper; og Meta-brukere kan bruke innstillingene for tilkoblede apper for Facebook, Instagram eller Threads.
Be oss slette dine Utin-data
Send privacy@utin.no e-post fra e-postadressen du bruker for Utin. Du kan bruke forespørsel om datasletting som emne. Inkluder arbeidsområdet og eventuelle tilkoblede sosiale kontoer eller annonsekontoer du ønsker at vi skal fjerne, hvis du kjenner dem, slik at vi kan finne riktige data. Hvis du ikke lenger har tilgang til Utin-e-postadressen din, oppgir du det i forespørselen.
Vi kan be deg bekrefte at du er autorisert til å sende inn forespørselen. Vi vil deretter slette eller anonymisere kontodataene knyttet til din Utin-konto, med mindre vi trenger å beholde begrenset informasjon av sikkerhets-, juridiske eller driftsmessige grunner.
Når sletting skjer
Vi håndterer slettingsforespørsler så snart som mulig. For LinkedIn sletter vi lagrede LinkedIn-markedsføringsdata innen ti dager etter at en kunde avslutter tjenesten eller ber oss slette dem. For YouTube sletter vi tilknyttede YouTube-autoriserte data innen syv dager etter en slettingsforespørsel, ugyldig autorisasjon eller tilbakekalt tilgang. For Meta, TikTok og Google Ads sletter vi eller anonymiserer lagrede data irreversibelt etter at vi har verifisert forespørselen, med mindre begrenset lagring er lovpålagt.
Utin samler for øyeblikket ikke inn data gjennom Reddit-API-er. Hvis det endres, vil denne siden forbli stedet for å be om sletting av Reddit-relaterte data som holdes av Utin.
For spørsmål om personvern eller hjelp med en forespørsel, send e-post til Respiro AS på privacy@utin.no .
Tilbake til forsiden
Se hvordan Utin fungerer